Mengenai MudahPublishing


MudahPublishing bekerkerjasama dengan sebuah syarikat penerbitan buku amazon (di USA) dalam membantu anda untuk menerbitkan buku-buku dengan sebarang kandungan di Amerika Syarikat dan akan diedarkan melalui pengedar buku utama seperti di kedai-kedai buku dan peruncit online seperti Barnes & Noble, Indie Bound dan amazon. com.
Proses penerbitan dengan MudahPublishing akan mengambil kurang daripada satu bulan. Selepas menerbitkan buku ini, anda boleh mengurus penjualan buku melalui laman peribadi anda di amazon.com.

Dengan menggunakan perkhidmatan penerbitan MudahPublishing, anda akan menjimatkan pokok. Hal ini kerana, melalui permintaan sistem penerbitan kami, semua orang dapat melihat buku anda dan merujuk pada helaian muka pada laman web amazon, tetapi ia hanya akan mencetak pesanan seseorang apabila dipesan.

Untuk menyediakan perkhidmatan yang lebih baik, syarikat kami mempunyai beberapa agen aktif yang memberi tumpuan kepada penerbitan buku-buku dalam bahasa Parsi. Kami juga sedang berusaha di pasaran khusus di Malaysia yang merangkumi 3 bahasa popular yang berbeza dengan potensi pasaran yang tinggi iaitu bahasa Melayu, Cina dan India. Sila layari laman web khusus mereka untuk maklumat lanjut.
Kalau anda berminat untuk menyertai rangkaian ejen kami, kami mengalu-alukan pertanyaan anda untuk memperluaskan perkhidmatan kami khususnya dalam bahasa lain dan kawasan-kawasan lain.

Sila hubungi kami untuk sebarang cadangan atau kerjasama.
Please do not hesitate to contact us for any suggestions or cooperation.