Monday, March 5, 2012

Cara Mudah & Cepat untuk menjadi Pengarang Global

MudahPublishing adalah satu Penyelesaian Mudah, Cepat dan Pasti untuk penerbitan global buku anda.

Semua orang mudah menerbitkan sebarang kandungan seperti puisi, diari, cerita pendek, buah fikiran dan semua jenis tulisan dalam pasaran global melalui pengedar buku seperti di kedai-kedai buku dan laman web runcit seperti amazon.com!

Buku ini boleh didapati dalam pelbagai bahasa (seperti Bahasa Arab, Cina, Melayu, Persian, ....) dan ia akan diterbitkan di Amerika Syarikat.

Ini adalah cara yang paling mudah untuk anda melindungi hak cipta nota anda sebagai harta intelek peribadi. Anda juga akan mendapat yuran pengarang tertinggi oleh amazon berbanding dengan penerbit-penerbit lain yang sama melalui perkhidmatan MudahPublishing dengan menjual buku-buku anda.
Malah, perkhidmatan penerbitan MudahPublishing, anda akan menyimpan semua hak buku anda sendiri lantas anda boleh menerbitkan buku anda bila-bila masa dengan mana-mana penerbit lain di mana-mana negara.

Di samping itu, MudahPublishing boleh membantu dalam pengedaran buku-buku global untuk penerbit buku tempatan di bawah nama syarikat penerbitan mereka.
MudahPublishing juga boleh menghasilkan dan mengedarkan muzik dan filem dalam CD, DVD dan format elektronik melalui sistem amazon.
Novel & Cerpen: Menerbit puisi, diari, cerpen atau nota blog anda sebagai sebuah buku.

Buku Kanak-kanak: Menerbit buku kanak-kanak yang dipenuhi warna.
Buku akademik: Menerbit projek penyelidikan anda seperti tesis universiti sebagai buku akademik.